Huutokaupat.com

Northern Skies Holding Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

ALLME TR4 persoonallinen hupi/hyötyajoneuvo, Vantaa

Katsottu 13 121 kertaa

1 / 10

Myydään

Rekisterissä
Ei, Tuotu Ruotsista, ollut siellä rekisterissä.
Valmistenumero
19
Liikennevakuutus voimassa
Ei
Katsastettu
Ei, Ei rekisteröity

Todennäköisesti ainoa laatuaan Suomessa. Jos olet kiinnostunut persoonallisista ajoneuvoista, niin tämä on oiva valinta – tämän voi ottaa suoraan hyötykäyttöön omalle kartanolle tai vetonaulaksi juhlatilaisuuksiin. Toisaalta tämän päälle voi rakentaa vaikka myös liiketoimintaa: ei muuta kuin toiminimi hakuun, mainosteippaukset kylkeen, kyltti lavalle, myyntitiski kylkeen ja tämän voi muuttaa vaikka vohvelibaariksi torimyyntiin (ks. kuvituskuva) - luovalle uudelle omistajalle käytön suhteen vain taivas on rajana!

ALLME-ajoneuvot olivat ruotsalaisen Allmekanin 1960-luvulta alkaen rakentamia persoonallisia ajoneuvoja joita on käytetty laajasti apuna lähinnä erilaisissa kiinteistöhuollon tehtävissä Abban tahdissa. Tämä kyseinen yksikö on TR4 malli jossa on umpiohjaamo sekä hydraulinen taakse ja sivuille kääntyvä lava ja se on ensirekisteröity 17.1.1963. Ajoneuvossa on BMWn valmistama 297cc moottori joka on tuttu mm. BMW Isetta mallista sekä manuaaliset vaihteet. Ajoneuvon maksiminopeus n 40 km/h.

Tämä yksilö on kunnostettu 2021-2022 ja se on saanut pintaansa pirteän keltaisen värin ohjaamoon ja sinisävyisen puisen lavan. Ajoneuvo on erinomaisessa kunnossa, käyttökunnostuksessa myös mekaaniset osat on kunnostettu ja tarkastettu sekä myös runko on maalattu. Ajoneuvon mukana tulee kerättyä historiadokumentaatiota sekä alkuperäiset, rekisteristä poistetut, ruotsalaiset rekisterikilvet (DYH 580). 

ALLME TR4

Ajoneuvon tekniset tiedot

Valmistenro: 19
Omapaino on 700 kg
Pituus 290 cm
Leveys 120 cm
Korkeus 190 cm
Rumpujarrut

Moottori

BMW 
Tilavuus 297 cc
Yksisylinterinen, 4-tahtinen
Ilmajäähdytys

Havaitut viat

Laturin teho todettu heikoksi, hiilet vaihdettava (uudet hiilet tulevat mukaan). Ei muita vikoja.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Northern Skies Holding Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Northern Skies Holding Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 27.4.2024 klo 21.22

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 25 €

Huutokauppa päättyy la 27.4.2024 klo 21.22, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4724374

Katsottu 13 121 kertaa

Kohteen sijainti

Muurahaisenreitti 1B, 01490 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Lisätiedot, näytöt ja koeajot: Markku Konttinen, puhelin (0500) 822279

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

8.4.2024 klo 21.41

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä