Huutokaupat.com

Kiinteistövälitys Pakisjärvi Oy myy

Keminmaassa halli-ja toimistorakennus 1096,5m2, Keminmaa

Katsottu 2 108 kertaa

1 / 20

Myydään

Keminmaassa halli-ja toimistorakennus omalla 5773m2 tontilla osoitteessa Torniontie 4, 94450 Keminmaa. Toimistotilaa yhteensä noin 600m2 kahdessa tasossa, hallitilaa noin 260m2 ja varastotilaa 236,5m2. Toimistotilan ensimmäisessä kerroksessa toimistohuoneita, kokoustila, tilava kahvila-ja ruokailutila sekä wc:t. Toisessa kerroksessa toimisto-ja arkistohuoneita sekä wc:t. Kaikki tilat on tällä hetkellä vuokrattuna ja kohde myydään vuokrattuna. Rakennus on rakennettu useammassa osassa halli-ja varastotila vuonna 1975 ja toimistotilojen laajennus vuonna 2000. Rakennukseen tehty vuosien saatossa muutos-ja kunnostusremontteja, mm.katto uusittu 2013.


Rakennuksessa koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Lämmitysmuotona sähkölämmitys osin lattialämmityksellä ja osin pattereilla, apuna ilmalämpöpumppu. Vuonna 2019 asennettu aurinkopaneelit katolle. Kohteeseen tehty kuntoarvio. Tilat hyvässä kunnossa ja muokattavissa uuden omistajan tarpeita vastaavaksi.


Sovitellaan näytöt kohteeseen erikseen. Tervetuloa tutustumaan!


Myyntiä hoitaa Kiinteistövälitys Pakisjärvi Oy

jarkko@pakisjarvi.fi

P.040 178 0411

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Kiinteistövälitys Pakisjärvi Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Kiinteistövälitys Pakisjärvi Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Ilmoittaja: Kiinteistövälitys Pakisjärvi Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 450 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ke 19.6.2024 klo 20.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4712662

Katsottu 2 108 kertaa

Kohteen sijainti

Torniontie 4, 94450 Keminmaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

2.4.2024 klo 15.35

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä