Huutokaupat.com

OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV myy

Asuntolakiinteistö A-B-C- luhtitalo + D-toimisto- ja huoltorakennus+ E-paritalo, Laitila

Katsottu 2 090 kertaa

1 / 60

Myydään

Laitilan kaupungin Hartikkalan alueella vuokraoikeus 400-419-70-2-L1 asuntolarakennuksineen osoitteessa Garpintie 5, 23800 Laitila.


Rakennusten käyttöönottovuosi on 1971-72, saneerattu 2014-2020. Rakennusten kantava rakenne on betoni ja julkisivut ovat tiiliverhous. Katot ovat tasakattoja, huopakatteella. Rakennusten lämmitysjärjestelmä on kaukolämpö / vesikiertoinen patterilämmitys, ilmanvaihtojärjestelmä on painovoimainen ja D-talous- ja huoltorakennuksessa koneellinen poisto, vesi- ja viemäröinti on kunnallistekniikassa.

Rakennukset vaativat kunnostusta.


Asuntolat koostuvat kolmesta ( 3 kpl ) kaksikerroksisesta ( 2.krs ) luhtitalosta A-, B-, ja C-talo, toimisto- ja huoltorakennuksesta D-talo sekä paritalosta E-talo.


Asuintilojen huoneistoala on 1911 m2

Kerrosluku: 2

Kerrosala: 1125 m²

Kokonaisala: 2250 m²

Huoneistoja on kahdessa kerroksessa 2h+kk+kph n. 46 m2 sekä soluasuntoja 138m2-460 m2


Paritalo E

AS 1 _3h+k n. 84 m² ja AS 2 _4h+k+s n. 97 m²

Asuintilojen huoneistoala yhteensä: 181 m²

Kerrosluku: 1. kerrosala 261 m2

Asuntojen yhteydessä autokatos


Talous- ja huoltorakennus D-talo

k+6h+aula+sauna+pesuhuone+pukuhuone+3wc+

pesutupa+varasto- ja tekninen tila

D-talo

Kerrosluku 1, kerrosala 341 m2

ilmastointi koneellinen poisto , kaukolämpö


Kiinteistön pinta-ala on 1,1295 ha kiinteistörekisteriotteen mukaan, jonka omistaa Laitilan kaupunki. Vuokrasopimus on voimassa 31.5.2037 saakka.

Alueella on asemakaava. Kaavamerkinnällä P-1 II e= 0,30.

Palvelu- ja asuinrakennusten korttelialue.


Tila sijaitsee Laitilan keskustassa, Valtatie 8:n ja Uudenkaupungin sekä Eurantien läheisyydessä. Tie- ja julkiset linja-autoliikenneyhteydet ovat hyvät.


Laitila (ruots. Letala) on Suomen kaupunki, joka kuuluu Vakka-Suomen seutukuntaan ja Varsinais-Suomen maakuntaan. Kaupunki Laitilasta tuli 1986. Kaupungissa asuu 8 439 ihmistä ja sen pinta-ala on 545,33 km², josta 13,46 km² on vesistöjä.Väestötiheys on 15,87 asukasta/km². Laitilan naapurikunnat ovat Eura, Mynämäki, Pyhäranta, Rauma, Uusikaupunki ja Vehmaa.


Ostajalle huomautetaan, että myyjä on maksukyvytön, koska Kiinteistö Osakeyhtiö Garpintie 5 on asetettu konkurssiin.. Ostaja on tietoinen, että myyjän maksukyvyttömyys voi vaikuttaa ostajan mahdollisuuteen saada kaupan kohteessa mahdollisesti todettavan virheen perusteella myyjältä hinnanalennusta tai toteuttaa kaupan purku. Ostajaa kehotetaan tarkastamaan kaupan kohde erityisellä huolellisuudella.


Lisätiedot tanja.nurmi@op.fi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiaT,

MML Kaupanvahvistaja 402000/882

www.op-koti.fi



Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoaminen


Tarjoukset (huudot) tehdään Huutokaupat.com-palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä.  Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksyny


OP-Koti Lounaisrannikko Oy Lkv ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään.Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon Huutokaupat.com-palvelussa, ja kuittaa saaneeksi kaikki olemassa olevat tiedot kohteesta.


Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV kiintestönvälittäjä Tanja Nurmen välityksellä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous!


Huutokaupan päätyttyä OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV kiintestönvälittäjä Tanja Nurmi on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuun saattamiseksi.


Kohteeseen tutustuminen


Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

OP Koti Lounaisrannikko Oy Lkv vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön vuokraoikeuden kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. 


Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa lainhuudatuskuluista sekä panttikirjojen siirtokuluista. 


Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa hyväksytyn kirjallisen ostotarjouksen jälkeen , on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

Ilmoittaja: OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 50 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ti 30.4.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4710249

Katsottu 2 090 kertaa

Kohteen sijainti

Garpintie 5 , 23800 Laitila

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan / Kiinteistönvälittäjä LKV Tanja Nurmi / 040 509 2579

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

31.3.2024 klo 12.46

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä