Huutokaupat.com

Työkaluvalmistus Nisula Oy myy

Karijoen Kartano, Karijoki

Katsottu 5 835 kertaa

1 / 68

Myydään

Harvinainen tilaisuus! Nyt myynnissä mahdollisuuksien arvokiinteistö yksityisille tai yrityksille. 1940 valmistunut täystiilirakennus jossa ollut vuosia meijeritoimintaa, rakennuksessa on pinta-alaa yhteensä yli 900 m², kaikki lämmintä tilaa. Rakennuksessa on tehty laajat remontit sekä kunnostukset vuoden 2006 jälkeen. Ulkopinnat on rapattu ja maalattu. Ikkunat ja ovet on korjattu, sisäpinnat on maalattu ja fiksattu, lattiapintoja uusittu ym. Kiinteistö on liitetty helppohoitoiseen kaukolämpöön ja siihen investoitu moderni täysin automaattinen lämmönvaihdin. Kokonaan uusi vesikiertoinen lattialämmitys kylpyhuone-/ saunaosastolla ja uudet vesipatterit katutason tiloissa. Rakennus on saanut palkinnon merkittävästä entisöintityöstä Pohjanmaan alueella. Tilat jakautuvat neljään eri tasoon; Kellarikerroksessa iso uusi saunaosasto porealtaineen, minikeittiö ja oleskelutilat. Katutasokerroksessa mm iso sali ja eteisaula, tilat sopivat mainiosti vaikkapa juhlahuoneistoksi. Lisäksi myös entinen kauppatila ja pienempi huone jossa keittotila. Erikoisessa välikerroksessa on kolme erilaista mielenkiintoista tilaa. yksiö omalla wc:llä, tilassa myös seinään muurattu kassaholvi arvotavaralle neuvotteluhuone, isoista ikkunoista näkymä katutason isoon eteisaulaan ja saliin, * ateljee tyyppinen tila tiilipiipun juurella. Yläkerrassa erillinen n 80 m2 asunto sekä neljä huoneistoa jotka voi muuttaa erillisiksi asunnoiksi tai yhdistellä isommaksi asunnoksi. Yli 10 erillistä huonetta / tilaa. Kiinteistöllä on oma tontti 5736 m² Koska kiinteistö on aikanaan rakennettu meijeriksi, kiinteistöön tulee oma vesiputki Luomanperän vesiosuuskunnan lähteeltä. Alue on tunnettu hyvästä vedestään ja kiinteistön omistajalla on mahdollisuus anoa avi:lta käyttöoikeus saadakseen, ehkä tärkeimmän luonnonvaran, oman lähdeveden, jonka kapasiteetti on uskomaton. Lähteen ns. ylijuoksutus on useampi sata m³ /vrk koska käyttö on niin pientä! Kiinteistöön tulee tällä hetkellä normaalit laajakaista johdot ja talossa on sisäjohdotus johon on helppo kytkeä langattoman verkon lähettimet sekä yläkerran asuntoon, että alakerran isoihin tiloihin. Kiinteistö on tarvittaessa helppo liittää vierestä kulkevaan valokuituun jolloin kiinteistössä voi harjoittaa liiketoimintaa joka vaatii nopeat ja toimivat sähköiset yhteydet. Luovat alat, mainostoimistot, arkkitehtitoimistot yms. Loistava mahdollisuus esim. yrityksille, yhteisöasumiseen tai esim. neljälle (tai jopa useammalle perheelle) kaikille reilusti neliöitä ja huippuhienot yhteiset saunatilat todella pienellä investoinnilla!

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Työkaluvalmistus Nisula Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Työkaluvalmistus Nisula Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Ilmoittaja: Työkaluvalmistus Nisula Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 28.4.2024 klo 19.40

Päättynyt, ei tarjouksia

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 30 000 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Huutokauppa päättyy su 28.4.2024 klo 19.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4707971

Katsottu 5 835 kertaa

Kohteen sijainti

Kristiinantie 16, 64350 Karijoki

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

29.3.2024 klo 11.29

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä