Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Lappeenrannan toimipaikka myy

Ulosmitattu kiinteistö rakennuksineen Rautjärvellä, Niska-Pietilä / Utmätt fastighet med byggnader i Rautjärvi, Niska-Pietilä, Rautjärvi

Katsottu 4 335 kertaa

1 / 36

Myydään

Myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä ulosmitattu kiinteistö (689-403-1-61) rakennuksineen, www.huutokaupat.com-sivustolla, ajalla 28.03. - 05.05.2024 klo 18.00. Omakotitalon lisäksi kiinteistöllä sijaitsee navettarakennus ja pieni heikkokuntoinen ulkovaja.


Katso tarkemmat tiedot myyntiesitteestä ja sen liitteistä.


Utmätt objekt säljes genom försäljning under hand som förrättas av utmätningsmannen, på nätsidan www.huutokaupat.com under tiden 28.03. - 05.05.2024 kl 18.00. Tilläggsuppgifter om försäljningsförfarandet på svenska som bilaga.



Myyntiehdot

Sitovat tarjoukset on tehtävä nettihuutokaupassa osoitteessa www.huutokaupat.com. Määräaika tarjousten jättämiselle päättyy 05.05.2024 klo 18.00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.


Mikäli ostotarjousta ei ole mahdollista antaa Huutokaupat.com -palvelun kautta, voi ostajaehdokas toimittaa ulosottomiehelle kirjallisen ostotarjouksen, joka liitetään osaksi nettihuutokauppaa korotusautomaatin mukaisena enimmäistarjouksena. Tarjous tulee toimittaa kirjallisesti viimeistään 02.05.2024 klo 10.00 mennessä


osoitteella:

Ulosottolaitos, Lappeenrannan toimipaikka

Villimiehenkatu 2

53100 Lappeenranta


tai sähköpostilla:

kouvola.realisointi.uo@oikeus.fi.


Kirjallinen ostotarjous on sitova ja sen osalta noudatetaan samoja ehtoja kuin nettihuutokaupassa. Kirjallinen tarjous on allekirjoitettava ja tarjouksesta tulee ilmetä tarjouksen jättäjän yhteystiedot, tarjouksen enimmäismäärä sekä Huutokaupat.com -palvelun kohdenumero, johon tarjous jätetään.


Nettihuutokaupassa tehty korkein tarjous on ostajaa sitova. Jollei ostaja maksa kauppahintaa maksuaikana, toimitetaan uusi myynti. Ostajan on tällöin korvattava erotus, jos korkein tarjous jää uudessa myynnissä alemmaksi kuin edellisessä huutokaupassa tehty korkein tarjous siihen lisättynä ulosottokaaren 5 luvun 24 §:n 2 momentissa tarkoitettu korko. Jos tarjous nousee tätä korkeammaksi, ostajalla ei ole oikeutta ylijäämään. Ostajan on korvattava myös kulut jälkimmäisestä myynnistä, jollei niitä saada ylijäämästä. Ulosottomiehen tulee periä mainittu korvaus käsirahasta tai ostajan muusta varallisuudesta, jos se kohtuullisessa ajassa käy päinsä. Muussa tapauksessa korvaus peritään myöhemmin ulosottomiehen päätöksen nojalla velkojan hakemuksesta.


Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.


Katso tarkemmat tiedot myyntiesitteestä ja sen liitteenä olevasta yleisistä huutokauppaehdoista.

Tiedostot

  • Myyntiesite.pdf
  • Kiinteistorekisteriote.pdf
  • Kiinteistorekisterin_karttaote.pdf
  • Kuntotarkastusraportti.pdf
  • Yleiskaavaote.pdf
  • Yleiset_huutokauppaehdot.pdf
  • Basinformation pa svenska.pdf
  • Allmanna_auktionsvillkor.pdf
  • General enforcement auction terms.pdf

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Huutokauppa päättyy su 5.5.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4702996

Katsottu 4 335 kertaa

Kohteen sijainti

Niskapietiläntie 1182, 56550 Rautjärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Esittely pidetään 02.05.2024 kello 13:30-14:00 vain, jos esittelyyn on etukäteen ilmoittautuneita. Esittelyyn tulee ilmoittautua ennakkoon 30.04.2024 klo 12.00 mennessä ulosottoylitarkastajalle, kouvola.realisointi.uo@oikeus.fi. Älä tule esittelyyn kipeänä. Sähköposti-ilmoittautumiseen pyydetään lisäämään esittelyyn tulevien henkilöiden lukumäärä sekä puhelinyhteystieto mahdollisista muutoksista ilmoittamista varten. Etukäteisilmoittautuminen on pakollista.

Tiedustelut

Ulosottoylitarkastaja Risto Pasanen

+358 29 5659783

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

27.3.2024 klo 9.56

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä