Huutokaupat.com

Oy Rakkavaara Club Int. Ltd myy

Viikkolomaosake H1.40 eli kalenteriviikko 41 Levi, Kittilä

Katsottu 937 kertaa

1 / 34

Myydään

Nettihuutokaupalla myydään osakkaan omistama, osoitteessa Etelärakka 4 olevan huoneiston nro 1 kalenteriviikon 41 hallintaan oikeuttava osake H1.40. Osakkaiden vaihtopäivä on lauantai eli huoneiston hallinta alkaa 2024 lauantaina 5.10. Avaimet saa talohuollosta lauantaina klo 16 ja ne tulee luovuttaa seuraavana lauantaina 12.10. klo 11 mennessä. Osakkaan on halutessaan ja omin kustannuksin mahdollista liittyä RCI-järjestelmään. RCI-jäsenenä saat tästä viikosta pisteitä, joilla voit RCI-järjestelmässä vaihtaa viikkosi toiseen kotimaiseen tai jopa ulkomaiseen lomakohteeseen.


Huoneistossa on tupa + keittiö + mh + parvi + pesuhuone + sauna n 38 m2 ja lisäksi parvella on matalampaa tilaa. Huoneistossa on astiat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuudelle ja makuupaikat kahdeksalle. Yhtiövastikkeeseen sisältyy polttopuut, liinavaatteet ja pyyhkeet kuudelle sekä lähtösiivous. Ulko-oven edustalla on huoneistokohtainen ulkovarasto ja terassi sekä takaovelta on kulku pienelle terassille. Yhtiövastike on vuonna 2024 320 euroa/vuosi + ennakkokorjausvastike 30,00 €, jotka myyjä on maksanut. Arvion mukaan tilanne on summan osalta sama vuonna 2025. Huudettava kohde ei sisällä aiempien vuosien vastikevelkaa tai muita suorittamattomia maksusuorituksia eikä yhtiöllä ole yhtiölainaa. 


Kiinteistössä on 5 samanlaista, osa toisilleen peilikuvina olevaa, huoneistoa, joista jokainen huoneisto jakaantuu 51 kalenteriviikon mukaiseen osakkeeseen. Koko yhtiö jakaantuu 255 osakkeeseen. Kaikkien huoneistojen kalenteriviikko 23 on yhtiön huoltoviikko, jolloin huoneistojen käyttö- ja hallintaoikeus on yhtiöllä. Siten osakenumerot 23-51 oikeuttavat hallitsemaan huoneistoa osakenumeroa seuraavan kalenteriviikon ajan. Kiinteistön jokaisessa huoneistossa tehtiin syksyllä 2020 pintaremontti käsittäen seinien ja kattojen maalauksen sekä lattiamateriaalin vaihto vinyylilankuksi. Kesän 2023 aikana piha/parkkialuetta laajennettiin ja uusittiin pihavalot sekä lämmitys/lataustolpat. Roskien keräyspiste päivitettiin nykyajan kierrätysastioille sopivaksi ja laajennettiin polttopuuvarastoksi. Suunnitelmissa on yhteisen kodan hankinta naapuriyhtiön kanssa. Kiinteistössä ei ole tiedossa pakollisia korjauksia. Ennakkokorjausvastikkeella varaudutaan mahdollisiin tuleviin remontteihin. Etäisyys keskustaan on n. 2,5 km. Kiinteistöstä ja siivouksesta huolehtii Levin lomamökkien huoltopalvelut Oy ja isännöinnistä Kirkkonummen Huolto Oy.


sites.google.com/view/etelarakka4 - sivustolla voit tutustua yhtiöömme ja kiinteistöömme ohjeineen ja sääntöineen.


Otathan heti yhteyttä myyjään mikäli tekemäsi huudot eivät päivity esim. juuri huutokaupan päättyessä tai sinulla on jotain muita ongelmia yrittäessäsi tarjota kohteestamme.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Oy Rakkavaara Club Int. Ltd pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Oy Rakkavaara Club Int. Ltd ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon. Otathan heti yhteyttä myyjään mikäli tekemäsi huudot eivät päivity esim. juuri huutokaupan päättyessä tai sinulla on jotain muita ongelmia yrittäessäsi tarjota kohteestamme.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Oy Rakkavaara Club Int. Ltd vastaa kohteeseen liittyvien asiakirjojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Oy Rakkavaara Club Int. Ltd vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki kiinteistöön liittyvät tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Ostaja saa osakekirjan, kun kauppakirja on allekirjoitettu, kauppahinta on maksettu, varainsiirtoverokuitti esitetty ja siten myynti tullut lainvoimaiseksi. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja -paikka sekä kauppahinnan maksaminen ja osakesiirto tapahtuvat kaupantekotilaisuudessa, joka sovitaan ostajan kanssa erikseen.  Ennen omistusoikeuden siirtymistä ostajan on esitettävä selvitys varainsiirtoveroilmoituksen antamisesta Verohallinnolle ja varainsiirtoveron maksamisesta, joka on 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Kaupasta vetäytyminen 


Jos kauppa jää syntymättä tarjouksen tekijän puolella olevasta syystä, myyjällä on oikeus saada lunastamattomasta korkeimmasta tarjouksesta 20%, kuitenkin vähintään 200€ vahingonkorvausmaksu. Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin huutokauppaehtoihin sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.

Tiedostot

  • Yhtiojarjestys 20201202.pdf
  • Kuntokartoitus Rakkavaara club.pdf
  • Talousarvio 2024.pdf
  • Tilinpäätös 2023.pdf

Ilmoittaja: Oy Rakkavaara Club Int. Ltd

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ma 27.5.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4702844

Katsottu 937 kertaa

Kohteen sijainti

Etelärakka 4, 99130 Kittilä

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

31.3.2024 klo 13.09

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä