Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Joensuun toimipaikka myy

Metsäkiinteistö, Liperi, Ristinpohja / Skogsfastighet, Libelits, Ristinpohja, Liperi

Katsottu 5 748 kertaa

1 / 1

Myydään

Myydään ulosmitattu metsäkiinteistö 426-407-10-40 Liperin Ristinpohjassa ajalla 27.3.- 23.4.2024. Pinta-ala 4,102 ha.

Lisätietoja myyntiesitteessä ja muissa liitteissä.


Säljs utmätt skogsfastighet 426-407-10-40 i Liperi, Ristinpohja. Fastigheten säljs på nätauktion med höjningsbud på webbplatsen www.huutokaupat.com. Försäljningstiden är 27.3.2024– 23.4.2024. Tilläggsuppgifter om försäljningsförfarandet på svenska som bilaga.

Myyntiehdot

Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 27.03. - 23.04.2024  välisenä aikana. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjousten esittämisen määräaika päättyy tiistaina 23.04.2024 klo 12 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Ulosottolaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen. 

Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.  

Mikäli ostotarjousta ei ole mahdollista antaa Huutokaupat.com -palvelun kautta, voi ostajaehdokas toimittaa Ulosottolaitokseen kirjallisen ostotarjouksen, joka liitetään osaksi nettihuutokauppaa korotusautomaatin mukaisena enimmäistarjouksena. Tarjous tulee toimittaa viimeistään 19.04.2024 klo 12.00 mennessä Ulosottolaitoksen alla olevaan osoitteeseen:

Ulosottolaitos/Joensuu, Torikatu 36 A 1. krs, 80100 Joensuu (avoinna ti ja to klo 9-12)
TAI
sähköpostitse: kuopio.realisointi.uo@oikeus.fi

Kirjallinen ostotarjous on sitova ja sen osalta noudatetaan samoja ehtoja kuin nettihuutokaupassa. Kirjallinen ostotarjous on allekirjoitettava ja tarjouksesta tulee ilmetä tarjouksen jättäjän yhteystiedot, tarjouksen enimmäismäärä sekä Huutokaupat.com -palvelun kohdenumero, jota tarjous koskee.

Korkeimman nettihuutokaupassa tehdyn tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä ilmoitetaan yleisesti www.huutokaupat.com sivustolla julkaistun myynti-ilmoituksen yhteydessä sekä erikseen korkeimman tarjouksen tekijälle. Tarjouksen hyväksyminen ratkaistaan mahdollisimman pian nettihuutokaupan päätyttyä. Mikäli tarjouksen hyväksymisen edellytyksenä ulosottokaaren sääntelyn johdosta on pantinhaltijan (vakuusvelkoja) hyväksyntä, on tarjouksen hyväksyminen ja sen aikataulu riippuvainen pantinhaltijasta. Ilmoitus tarjouksen hyväksymisestä annetaan tavallisesti n. viikon kuluessa nettihuutokaupan päättymisestä. Mikäli tarjous hylätään, päätösasiakirja tarjouksen hylkäämisestä toimitetaan tarjouksen tekijälle ja muille asianosaisille vain erillisen pyynnön perusteella. Päätös kohteen myynnistä tehdään, kun ostaja on maksanut vähintään kauppahinnan käsirahaosuuden. Myyntipäätös toimitetaan velalliselle, ulosmittausvelkojille ja muille mahdollisille myyntikohdetta koskevan oikeuden haltijoille sekä ostajalle ilman eri pyyntöä. Muille myyntipäätös toimitetaan ainoastaan erillisen pyynnön perusteella ottaen huomioon viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain ja ulosottokaaren sääntely.

Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.

Tiedostot

  • Myyntiesite.pdf
  • Kiinteistörekisteriote.pdf
  • Kiinteistörekisterin karttaote.pdf
  • Kartta kiinteistörekisteristä.pdf
  • Metsäarvio.pdf
  • Yleiset huutokauppaehdot.pdf
  • Basinformation på svenska.pdf
  • Allmänna auktionsvillkor.pdf

Huutokauppa päättyi 23.4.2024 klo 12.00

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ti 23.4.2024 klo 12.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4699114

Katsottu 5 748 kertaa

Kohteen sijainti

Ristinpohjantie, 83330 Liperi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoiminen tutustuminen kohteeseen

Tiedustelut

Ulosottoylitarkastaja Anne Myyry

+358 29 5659751

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

26.3.2024 klo 15.23

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä