Huutokaupat.com

Oulun kaupunki myy

Haukiputaan Veljeskoti, Oulu

Katsottu 4 638 kertaa

1 / 39

Myydään

Muokkaus: Lisätty tehty kuntoarvio tiedostoihin pe 22.3.

Muokkaus: Lisätty 18.4. liitteisiin tiedosto, jossa vastauksia kysymyksiin.

Muokkaus: Lisätty 26.4. kuviin, kuvat siivouskomerosta ja keskuspölyimurista


Oulun kaupunki myy rakennuksen osoitteella Puistopolku 8 Haukiputaalla kiinteistöllä 564-120-2652-8. Tontti vuokrataan (kiinteistörekisteriote ) vuokra-alue 3032 m2.


Rakennus on valmistunut 1993, rakennuksen kerrosala on noin 572 m2. Talossa on puurunko, jonka päällä on tiiliverhous. Perustukset ovat betoniset. Rakennuksessa on 7 asuntoa, joissa jokaisessa on oma wc-tilat, suihku ja keittiö. Rakennuksen keskiosassa on yhteiset oleskelutilat, jossa on myös keittiötila.


Kyseinen rakennus toimii tällä hetkellä asuinpalvelurakennuksena. Tällä hetkellä kohteessa on 5 vuokralaista, jotka maksavat huoneistokohtaista vuokraa. Rakennus myydään vuokralaisineen.


Alueella on asemakaava, joka on tullut voimaan 1983. Kohteen merkintänä on AR. Kohde siis sijaitsee rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialueella. Kohde myydään asemakaavan mukaiseen käyttöön.




Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Oulun kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.


Huutokaupan päätyttyä myyjä on yhteydessä ostajaan neljän arkipäivän aikana ja sovitaan kohtuullinen varausaika (n. 1-3 kk). Lopullinen myyntipäätös tehdään Oulun kaupungin voimassa olevan hallintosäännön mukaan. Myyntipäätös on Oulun kaupungin oma yksipuolinen asiapäätös, josta ostaja saa tiedoksiannon. Rakennusten myynnistä (myyntipäätös) päätetään kohdekohtaisesti yhdyskuntalautakunnassa sekä kaupunginhallituksessa jatkodelegoinnin mukaisesti. Päätöksentekoa varten tarjoaja sitoutuu luovuttamaan henkilötiedot (yhteistiedot) Oulun kaupungille.


Kaupanteossa käytetään myyjän laatimaa kauppakirjaa. Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyvät ostajalle kauppakirjan allekirjoituksin. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa sen jälkeen, kun myyntipäätös on saanut lainvoiman (21 vrk). Kauppahinta maksetaan allekirjoitustilaisuudessa, käytännössä esitetään kuitti maksusta. Lainhuutokustannuksista, kaupanvahvistajan palkkiosta ja varainsiirtoverosta vastaa ostaja.


Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Tavarairtaimisto rakennuksissa ja vuokra-alueella kuuluu kauppaan, pois lukien vuokralaisten tavarat. Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.


Oulun kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka omistaja tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Kiinteistöverosta saa tietoja vero.fi kautta. Tarkkaa kiinteistöveron hintaa ei voi määrittää etukäteen. Kiinteistökaupassa verottaja saa tiedon kaupanvahvistajalta ja jos pelkkä rakennus myydään niin esim. varainsiirtoveron kautta. Kiinteistön omistajan velvollisuus on ilmoittaa verottajalle seuraavan vuoden maaliskuussa tietoja esim. pinta-alat (maa ja rakennus), rakennusvuodet ym. Samalla pitää tarkkailla kiinteistöveropäätöksen saapumista saamaan aikoihin ja tehdä muutokset, jos tiedot vaativat muutoksia. Muutokset voi tehdä omaveron kautta. Oulun kaupunki ei maksa kiinteistöveroa ja siksi verottajalta yleensä puuttuu kiinteistön tiedot omasta järjestelmästä.

Tiedostot

Ilmoittaja: Oulun kaupunki

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy la 27.4.2024 klo 19.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4682481

Katsottu 4 638 kertaa

Kohteen sijainti

Puistopolku 8, 90830 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteella järjestetään kaksi yleistä näyttöä, torstaina 11.4. klo 15-16.30 sekä keskiviikkona 24.4. klo 15-16.30. Yhteyshenkilönä näytöillä Marika Palola

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

26.4.2024 klo 8.49

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä