Huutokaupat.com

Pirkanmaan Laatuvälitys Oy (SKVL jäsen) myy

Nokialla KOY:n halliosakkeen koko osakekanta myytävänä, Nokia

Katsottu 5 234 kertaa

1 / 7

Myydään

KOY:ssä viisi 100 m2 liikehuoneistoa, joissa varasto- tai toimitilaa. Hallien vapaakorkeus 4,5 m, ovien leveys 4 m, sähköinen lattialämmitys.


Myydään vuokrattuna, vuokrasopimuset saa nähtäville pyydettäessä ja kun on tutustunut myytävään kohteeseen paikan päällä.


Lopputarkastusta ei ole tehtynä myytävälle hallille Nokian rakennusvalvonnan toimesta hallin keskeneräisyyden johdosta.


Tiedustelut:


Pasi Rasku

0400 171191

pasi.rasku@muutoslkv.fi

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Pirkanmaan Laatuvälitys Oy (SKVL jäsen) pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous tai pyytää lisäselvitystä.

 

Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Pirkanmaan Laatuvälitys Oy (SKVL jäsen) ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Huutokauppaan osallistuvanon itse tutustuttava kohteeseen ja siihen kuuluvaan markkinointimateriaaliin ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Huutajan tulee tutustua kohteeseen Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:nesittelemänä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen siinä kunnossa kuin se huudon tekijän siihen tutustuessa oli. Huudot tehdään Huutokauppa.com-palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä.

 

Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen Pirkanmaan Laatuvälitys on välityksellä.

Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous! Huutokaupan päätyttyä Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:n välittäjä on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuun saattamiseksi.

 

Mikäli huutaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, tulee hänen korvata myyjälleepäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneina kustannuksina 4

% velattomasta kauppahinnasta tai vähintään 2 000 € tai mikäli myyjä hyväksyy seuraavaksi tulleen huudon, huutojen välinen erotus, mikäli se on suurempi kuin 1 000 €.

 

Ostaja maksaa kauppahinnan myyjän ilmoittamalle pankkitilille kauppakirjanallekirjoitustilaisuudessa. Ostaja saa kohteen omistus- ja hallintaoikeuden kauppahinnan maksamisen ja kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen.

Kaupanteossa käytetään Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:n laatimaa kauppakirjaa. Pirkanmaan Laatuvälitys Oy hankkii kohteeseen liittyvät todistukset. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa erikseen. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta kaupantekotilaisuudessa tai antaa luotettavan selvityksen varainsiirtoverovapaudestaan.

 

Pirkanmaan Laatuvälitys Oy (SKVL jäsen) ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tekijä hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon huutokaupat.com-palvelussa.

 

Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

Tiedostot

  • Myyntiesite Hallitie 3.pdf
  • Hallitie 3 dokumentit .pdf

Ilmoittaja: Pirkanmaan Laatuvälitys Oy (SKVL jäsen)

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 17.7.2022 klo 21.00

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 300 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 17.7.2022 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 3560478

Katsottu 5 234 kertaa

Kohteen sijainti

Hallitie 3, 47140 Nokia

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

28.6.2022 klo 12.39

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä