Huutokaupat.com

Huutokaupat.com myy

OSALLISTUMISAIKA PÄÄTTYNYT - Kuukauden arvontakohde: Makitan runkokonepaketti, 4-osainen, 18V, Korsnäs

Katsottu 27 540 kertaa

1 / 11

Myydään

Osallistumisaika on nyt päättynyt. Suoritamme seuraavaksi arvonnan ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta!


Kuukauden arvontakohde: Makitan runkokonepaketti, 4-osainen, 18V


Tämä on kuukauden ilmoittajan Huutokaupat.comille lahjoittama arvontakohde.


Arvontaan voit osallistua jättämällä yhden (1 huuto per tunnus) maksuttoman arvontahuudon tähän kohteeseen. Tavallisesta huutokaupasta poiketen huudot ovat siis vain "arpalipukkeita", eikä huutamisesta oikeasti voi joutua mitenkään maksumieheksi. Myöskään huudon ajankohdalla ei ole merkitystä, sillä palkinto arvotaan kaikkien kohteeseen huutoja tehneiden kesken. Mikäli sama huutaja tekee useampia huutoja, niin joka tapauksessa vain yksi huuto otetaan mukaan arvontaan. 


Huutoaikaa on maanantaihin 31.5. klo 10:55 saakka, jonka jälkeen kaikkien huutaneiden keskuudesta arvotaan voittaja. Arvonta-aika päättyy edellä mainittuun aikaan, vaikka kohteen huutokauppa-aikaa olisi todellisuudessa vielä jäljellä. Arvonta ei siis jatku enää kolmen minuutin jaksoissa viimeisimmän huudon jälkeen, vaan huutokauppa keskeytetään ennen päättymistä.


Arvonnan palkinto


Makitan runkokonepaketti, 4-osainen, 18V


Sarjaan kuuluu seuraavat konerungot:

1 x DHP482Z (iskuporakone)
1 x DJR183Z (akkupuukkosaha)
1 x DTD152Z (iskevä ruuvinväännin)
1 x DTW190Z (iskevä mutterinväännin)

Kaikkiin koneisiin sopivat Makitan 18V akut.

Kuvien akut eivät sisälly pakettiin.
Laitteet ovat uudet ja käyttämättömät.

DHP482Z:
Maksimi vääntövoima on 62/36Nmm
Kierrosluku: 0-600 / 1900 min⁻¹
Kapasiteetti, puu: 38 mm
Kapasiteetti, betoni: 13 mm
Kapasiteetti, teräs: 13 mm

DJR183Z
Iskun pituus: 13mm
Pituus 392 mm.
Kapasiteetti puuhun 50 mm.

DTD152Z
Vääntö: 165 Nm
2900 rpm:n kierrosluku

DTW190Z
Vääntömomentti maksimi: 190 Nm
Kapasiteetti peruspultti Ø M8-M16
Ruuvinkantatyyppi 1/2"


Kuukauden ilmoittaja: Makkisa Oy


Makkisa Oy on Korsnäsissä toimiva yritys, joka on perustettu vuonna 2020. Yritys maahantuo ja myy pääasiassa työkaluja, hydrauliikkaa sekä erilaisia laitteita. Makkisan tuotteita voi ostaa myös heidän omasta verkkokaupastaan: www.makkisa.fi


Arvonnan säännöt


1. Kilpailun järjestäjä


Mezzoforte Oy (Huutokaupat.com)

Y-tunnus: 2004568-7

Osoite: Porkkalankatu 5, 7. krs, 00180 Helsinki


2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä


Arvonta alkaa pe 31.4.2021 ja päättyy ma 31.5.2021 klo 10:55. Arvonta-aika päättyy edellä mainittuun aikaan, vaikka arvontakohteen huutokauppa-aikaa olisi todellisuudessa vielä jäljellä. Arvonta ei siis jatku enää kolmen minuutin jaksoissa viimeisimmän huudon jälkeen, vaan huutokauppa keskeytetään ennen päättymistä.


3. Arvontaan osallistuminen ja voittajan valitseminen


Arvontaan voi osallistua huutamalla tätä huutokauppakohdetta YHDEN kerran. Jokaiselta käyttäjältä lasketaan vain yksi huuto mukaan arvontaan. Arvontaan osallistumiseen tarvitsee maksuttoman Huutokaupat.comin käyttäjätunnuksen, jolla kohdetta pystyy huutamaan. Arvonnan voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken, eikä huudon ajankohdalla ole vaikutusta arvonnassa menestymiseen. Arvontaan osallistumisesta tai palkinnon voittamisesta ei koidu osallistujille kuluja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Mezzoforte Oy:llä oikeus valita tilalle toinen voittaja.


Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Mezzoforte Oy:n työntekijät sekä näiden perheenjäsenet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.


4. Palkinto


Arvonnan palkinto arvotaan yhdelle voittajalle.


Arvonnan palkintona on Makitan runkokonepaketti, 4-osainen, 18V


5. Voittajan nimen julkaiseminen


Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.


6. Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut


Mezzoforte Oy vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Mezzoforte Oy:n vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamiseen. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittua palkinnon arvoa tai määrää.


Mezzoforte Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.


7. Muut ehdot


Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Mezzoforte Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Huutokaupat.com antaa kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • tutustu kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista
  • kohde myydään sellaisena kuin se on -ehdoin, mutta Huutokaupat.com vastaa siitä, että ilmoituksessa annetut tiedot ovat oikein
  • kohde on maksettava kahden (2) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Voit tarvittaessa olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun joka päivä 24/7. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Huutokaupat.com

Ilmoituksia tällä hetkellä 21 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 65 %

Neutraaleja 26 %

Negatiivisia 9 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 0 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto ei mahdollinen

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy ma 31.5.2021 klo 11.01, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2700759

Katsottu 27 540 kertaa

Kohteen sijainti

PL 173, 66200 Korsnäs

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Arvontakohteessa ei näyttöä järjestetä

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

30.4.2021 klo 14.33

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä