Huutokaupat.com

Metsähallitus JHT myy

Vanhan maatilan pihapiiri ja rakennukset, Rymättylä, Naantali

Katsottu 35 616 kertaa

1 / 32Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Naantalin keskustasta noin vartin ajon päässä sijaitseva vanhan maatilan pihapiiri rakennuksineen myydään määräalana tilasta Ruokorauma 1:105. Myytävän alueen koko on noin 2,8 ha ja se sisältää purkukuntoisiksi luokiteltavia rakennuksia 6 kpl: iso asuinrakennus, pieni asuinrakennus, navetta- ja tallirakennus, aittarakennus, lato ja varasto. Määräalalla on lisäksi kuivuri, jota on käytetty viime vuosina sekä rengas- ja porakaivo, joiden käytettävyydestä ja toimivuudesta ei ole tietoa. Alueen jätevesijärjestelmä ei täytä nykyvaatimuksia ja saostuskaivojen/jätevesijärjestelmän toimivuudesta ei ole tietoa. Rakennusten hyödynnettävyys ja korjauskelpoisuus tulee tarjouksen jättäjän arvioida itse, mutta rakennukset myydään purkukuntoisena kaikkine irtaimistoineen sellaisenaan. Paikalla sijaitsee myös erilaista roskaa ja jätettä, jotka ostaja ottaa vastuulleen. Sähköliittymä myydään määräalan mukana ja kuuluu kauppahintaan.

 

Alueella on voimassa Itätalon ranta-asemakaavan muutos, jossa myytävän määräalan kaavamerkinnät ovat maatilojen talouskeskusten korttelialue (AM/s) ja maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on ympäristöarvoja (MU-1). Kaavassa asuin-, aitta- ja varastorakennukset on merkattu sr -merkinnällä suojeltavaksi, jotka on korjaus- ja muutostöiden yhteydessä korjattava tyyliin hyvin soveltuvalla tavalla. Katso tarkemmat kaavatiedot liitteestä, mahdolliset lisätiedot kaavasta  ja sen määräyksistä Naantalin kaupungilta.


Määräalalla ei ole metsätaloudellista arvoa, ja sen rajaus ulottuu kapealla suikaleella vesialueeseen saakka jossa todennäköisesti on vesijättömaata. Määräala saa kaupassa pinta-alaansa vastaavan osuuden yhteiseen vesialueeseen 529-536-876-1. Myytävän alueen ulkopuolinen osa Ruokorauma -tilasta ei ole Metsähallituksen hallinnassa.


Rakennuksista ei ole piirustuksia ja ne ovat olleet noin 15 vuoden aikana suurimmaksi osaksi käyttämättöminä. Isossa asuinrakennuksessa on pidetty pientä peruslämpöä yllä. Ostaja peruskorjaa ja/tai purkaa rakennuksia ja siistii alueen omalla kustannuksellaan, mikäli toteaa rakennusten olevan käyttökelvottomia.

 

Paikalla voi käydä tutustumassa oma-aloitteisesti itselle parhaiten aikaan, alueen raja on merkattu suuntaa antavasti keltaisilla kuitunauhoilla. Alueella tulee noudattaa erityistä varovaisuutta rakennusten huonon kunnon ja alueella olevan irtaimen tavaran vuoksi. Kahteen asuinrakennukseen sisälle pääsee tutustumaan esittelyssä. Lisätietoa tarvittaessa sini.tuominen(at)metsa.fi.


Päivitys 24.5.

HUOM! Tarjouksen tekijän tulee tutustua kohteeseen, rakennusten kuntoon, käyttökelpoisuuteen sekä mahdollisiin rakennusten purku - ja/tai korjaustarpeisiin ja kustannuksiin ennen huutokaupan päättymistä. Kohteen ainoa esittely on ilmoitettu, esittelyä EI järjestetä enää huutokaupan päättymisen jälkeen. 

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Metsähallitus JHT pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tarjouksen tekijän tulee tehdä itsenäinen arvio kohteen arvosta ennen huutokauppaan osallistumista tutustumalla kohteeseen, rakennusten kuntoon, käyttökelpoisuuteen sekä mahdollisiin rakennusten purku - ja/tai korjaustarpeisiin ja kustannuksiin.

Ostaja sitoutuu allekirjoittamaan kaupan kahden viikon kuluessa tarjouksen hyväksymisestä. Metsähallitus JHT tekee kauppakirjan sekä hankkii kiinteistöön liittyvät todistukset. Kauppakirjan allekirjoittaminen sovitaan ostajan kanssa erikseen.
Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille ennen kaupan allekirjoittamista. 

Määräalan ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatus 132 €, kaupanvahvistajan palkkio 120 € sekä lohkomiskulut MML:n hinnaston mukaisesti.


Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun joka päivä 24/7. Mikäli huomaat, että ilmoituksessa on esitetty virheellistä tietoa kaupan kohteesta, olethan yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun.

Tiedostot

  • Kuntotarkastusraportti Ruokoraumantie 398 Naantali - 15022021.pdf
  • Itatalon raanta-asemakaavan muutos.pdf
  • kiinteistorekisterioteruokorauma.pdf
  • maaraala kartalla.pdf
  • maaraala ilmakuvalla.pdf
  • tieoikeudet.pdf
  • sijainti.pdf

Ilmoittaja: Metsähallitus JHT

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 31.5.2021 klo 16.12

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy ma 31.5.2021 klo 16.12, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2696724

Katsottu 35 616 kertaa

Kohteen sijainti

Ruokoraumantie 398, 21130 Naantali

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoiminen tutustuminen / Esittely 28.5. klo 13-14. Esittelyyn on ilmoittauduttava etukäteen 27.5. klo 13 mennessä sini.tuominen(at)metsa.fi. Osallistujilla on oltava omat hengityissuojaimet, ethän tule esittelyyn oireisena tai sairaana.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

24.5.2021 klo 16.29

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä