Huutokaupat.com

Tilava Oy LKV myy

Ski Lode 42 - yksi Rukan vaikuttavimmista huviloista!, Kuusamo

Katsottu 34 156 kertaa

1 / 38

Myydään

Talotyyppi
Erillistalo
Huoneita
4h
Asuinpinta-ala
128 m²
Rakennusvuosi
1996
Hoitovastike
268,80 €
Yhtiövastike yhteensä
268,80 €
Kaupat viimeistään
7.5.2021
Käsiraha
4 % myyntihinnasta

Harvoin tarjolla, tilausuus! Erittäin korkeatasoinen ja laadukas lomaparatiisi, lähes virheetön huvila Rukan parhaalta paikalta.


Ski Lodge 42 on upea täysin kustannuksia säästämättä rakennettu, uudistettu ja ylläpidetty edustustason huvila, joka on yksi Rukan laadukkaimmista. Täällä kohtaavat design ja tunnelma yhdistettynä vaikuttavaan terassialueeseen ulkoporealtaineen. Näkymät altaalta ovat suoraan Rukatunturiin ja rinteisiin. Voit kokea vaikuttavan kontrastin nauttiessasi porealtaassa aina +38,0°c veden ja samalla koet tunturin pakkassään. Voit nauttia ennennäkemättömän korkealuokkaisesta rentoutumisesta yhdessä Rukakeskuksen upeimmassa Majassa - ilman autoa. Tunnelma on pysäyttävä!


Alakerran hulppeat neliöt pitävät sisällään kolme makuuhuonetta, joista pääsviitissä on kylpyhuone ja pysäyttävät näkymät tunturiin. Lisäksi alakerrassa on valtava olohuone ja ruokailutila, jossa on pöytä 10:lle hengelle. Saunaosastolla on kaksi suihkua ja suuri sauna pukuhuonetiloineen. Lisäksi kaksi erillistä makuuhuonetta ja kaksi erillistä vessaa sekä varasto/kuivaushuone eteisen yhteydessä. Materiaaleina leveää tammilankkuparkettia ja Laattapiste Collectionin upeat laatat kruunaavat arvokkuuden.


Yläkerrassa yksi erillinen huone esteettömin tunturinäkymin ja valtava parvi, jonka alkovissa on kaksi sänkyä. Lisäksi yläkerrasta löytyy 55" Smart TV & PlayStation + lasten leikkialue. Kokonaisuuden kruunaa upea huippukokkien kehuma keittiö, jonka suuresta koko seinän kokoisesta ikkunasta avautuvat mielettömät näkymät tunturiin. Täydellisesti varustellussa keittiössä on vesipisteet molemmin puolin, naarmuuntumattomat pöytätasot, Festivon täydellinen kylmiösarja viinikaappeineen ja kaikki astiastot suomalaista muotoilua. Tässä huvilassa on kaikki mahdolliset varusteet: taidetta, suomalaisia design tuotteita, yksityiskohtia ja esim. Harman & Kardonin bluetooth äänijärjestelmä ja 75" 4K TV. Katso lisäksi 3D virtuaalinen tilaesittely!


128m2 / (n.170m2) + terassialueet ulkoporealtaineen. Huvila on laajennettu ja täysin modernisoitu 2016/2019. Huvila on mitä parhain omaan käyttöön, tuottavaksi sijoituskohteeksi, edustukseen tai yritykselle. Kiinteistöyhtiön huoltomiehet ovat palveluksessasi ja huvilalla on oma mökkiemäntä, joka varmasti haluaa jatkaa mökin ylläpitoa uudenkin omistajan puolesta. Näin kaikki on valmiina uudelle omistajalle. Lisäksi huvilan vuokratuotto (ks. vuokralinkki) kovemmallakin omalla käytöllä on erittäin suuri, sillä tämä huvila on aina lähes täyteen varattu. Uusia varauksia ei ole otettu Vapun jälkeiselle ajalle. Hoitovastikkeen (2,15 eur/m2/kk, alkaen 5/2021) lisäksi peritään sähkömaksuennakko 2 eur/m2/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan vuosittan.


Mökki sijaitsee kävelyetäisyydellä Rukan kylästä ja lähimpään rinteeseen Kelorukaan sekä laduille ja moottorikelkkareiteille on matkaa vain noin 200m. Nyt on harvinainen mahdollisuus saada unelmien lomaparatiisi, jossa voit nauttia kaikista Rukan palveluista ilman autoa, kutenkin täysin omassa rauhassa 375 metrin korkeudessa. Tästä kaikesta koostuu varmasti Rukan hienoin tunnelma! Kohde myydään arvokkaasti design sisustettuna ja täysin varusteltuna.


Linkki vuokraussivulle: mokkivuokra.fi -> Ski Lodge 42


Lisää huvilan tunnelmia Instagramista: @skilodge42


Lisätiedot: TILAVA OY LKV / mikko@tilava.fi / puh. 040-5558968 (Onnittelut jo ennakkoon tulevalle uudelle omistajalle upeasta hankinnasta!)


Myymme aina alueen parhaat kohteet! www.tilava.fi


*** Kauppahinta sisältää halutessaan immateriaalioikeudet markkinointimateriaaliin mm. valokuvat, virtuaalisen tilaesittelyn ja varaussopimuspohjat, jotta vuokratoiminnan jatkaminen olisi mahdollisimman helppoa. Lisäksi siirtyy varauskyselyt vapun jälkeiselle ajalle ***

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava käsiraha 4% myyntihinnasta kahden (2) vuorokauden sisällä.

Tilava Oy LKV pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kaupanteossa käytetään välittäjän laatimaa kauppakirjaa. TILAVA OY LKV hankkii huoneistoon liittyvät todistukset.

Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen.

Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa.

Myyjän antamat tiedot

Kohteen tiedot perustuvat isännöitsijäntodistukseen ja taloyhtiön muihin asiakirjoihin sekä kuntoraporttiin.

Kohteeseen tutustuminen


Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi voitu havaita ennakkotarkastuksessa tai siitä on mainittu dokumenteissa. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on

Tarjoaminen

Tarjoukset (huudot) tehdään Huutokaupat.com -palvelussa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous.

Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon Huutokaupat.com-palvelussa, ja kuittaa saaneeksi kaikki olemassa olevat sekä asunnon että taloyhtiön paperit.

Huudosta vetäytyminen

Mikäli huutaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, tulee hänen korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneina kustannuksina 4 % kauppahinnasta.

Kaupan solmiminen

Ostaja maksaa kauppahinnan kaupantekotilaisuudessa.

Ostaja saa kohteen omistusoikeuden kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 2 % velattomasta kauppahinnasta (ellei täytä ensiasunnon ostajan edellytyksiä). Ostaja vastaa vastikkeista kaupantekopäivästä lähtien. Päivä sovitaan tarkemmin kauppakirjassa.

Tiedostot

Ilmoittaja: Tilava Oy LKV

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 6.4.2021 klo 13.04

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 290 000 €

Huutokauppa päättyy ti 6.4.2021 klo 13.04, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2558322

Katsottu 34 156 kertaa

Kohteen sijainti

Rukatunturintie 5, 93825 Kuusamo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

5.4.2021 klo 12.15

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä