Huutokaupat.com

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV (SKVL jäsen) myy

Hissitalon parvekkeellinen kaksio omatonttisesta yhtiöstä!, Tampere

Katsottu 8 621 kertaa

1 / 28

Myydään

Talotyyppi
Kerrostalo
Huoneita
Kaksio
Asuinpinta-ala
57,5 m²
Rakennusvuosi
1974
Hoitovastike
181,89 €
Rahoitusvastike
14,74 €
Yhtiövastike yhteensä
196,63 €
Velkaosuus
241 €
Kaupat viimeistään
31.3.2021
Käsiraha
4 % myyntihinnasta

Iso hissitalon kaksio Tammelassa!


Nyt löytyi todella mielenkiintoinen asunto! Yhtiö on omalla tontilla ja lämpiää osaksi kaukolämmön rinnalle toteutetulla poistoilman lämmön talteenotolla. Poistoilmalämpöpumppu tuottaa tuottaa energiansäästöä noin 34 % aiempaan verrattuna. Hoitovastike on näin saatu varsin edulliseksi, ja se myös sisältää tulevaisuudessa pientä jouston varaa, kun lämmityssäästöin katettava hoitolaina lyhenee pois 2030 loppuun mennessä. Yhtiön taloustilanne onkin varsin vahva. Mukavan lisän asumisviihtyvyyteen tuovat myös upeaan tasoon remontoidut yhtiön saunatilat. Tässä hissitalossa asukkaan on mahdollista kulkea ilman portaita, jos käyttää ulko-ovena kellarikerroksen ovia. Etuovelta hissille on puoli kerrosta ylös tai alas. 


Nyt avoimesti huutokaupalla myytävä koti on läpi talon ulottuvaa mallia ja tarjoaa nykymittapuulla ison kaksion tilat. Huoneet ovatkin todella reiluja ja juhlava olohuone jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen ja parvekkeen maisemat ovat todella viihtyisästi Osmonpuistoon, ja kaupunkimaisesti näkymää riittää aina Itsenäisyydenkadulle saakka! Säilytystilaa löytyy mukavasti vaatehuoneesta ja makuuhuoneen kaapistoista. 


TILAT: Eteinen, vaatehuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, olohuone ja parveke.


Sijainti suositussa Tammelassa on loistava! Nysset eli bussit kulkee tontin laidalta, rautatieasemalle on vain noin kilometri ja toisaalta kuuluisat Kaupin ulkoilumaastot ja ladut ovat aivan lähettyvillä. Oman yhtiön vierellä sijaitseva Osmonpuisto lisää viihtyisyyttä ja kehittyvä Tammelan Stadion lukeutuu myös lähipalveluihin. Kyllä kelpaa! 

Käyntiohje: Ajat varataan sähköpostilla risto@makelalkv.fi tai Etuovi.com:n yhteydenottolomakkeella.


Yhteydenotto-ohje:

1.) Dokumentit ovat nähtävillä Huutokaupat.com:ssa.

2.) Etuovi.com:n yhteydenotto tai sähköposti.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin.

Asunnon ostaja ottaa 241 € suuruisen huoneiston velkaosuuden vastatakseen.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava käsiraha 4% myyntihinnasta kahden (2) vuorokauden sisällä.

Huudot tehdään myyntihinnan osuudesta, lisäksi ostaja ottaa vastatakseen osakkeille kohdistuvan yhtiölainan, joka tilanteessa 28.2.2021 on  241,00 €. Velaton lähtöhinta on näin ollen 150.000 € + yhtiölainan määrä ja velaton kokonaiskauppahinta on huutohinta+yhtiölainaosuus. Varainsiirtovero 2% velattomasta kokonaiskauppahinnasta on maksettava kaupanteossa. Myytäviin osakkeisiin ei kohdistu maksurästejä.

Ostajaa koskee selonottovelvollisuus, jonka ostajan katsotaan laiminlyöneen, ellei tutustu myytävään huoneistoon ennen huudon = tarjouksen tekoa. Huoneisto myydään siinä kunnossa kuin se on, eikä ostajalla ole valitusoikeutta sen kunnosta. Toisin sanoen tarjota saa myös näkemättä, mutta silloinkaan ei saa valittaa siitä minkä olisi paikalla käyden voinut havaita.


Myyjällä pidätetään oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Huutokaupasta päätetään viimeistään neljän vuorokauden kuluessa sen päättymisestä. Huutokaupan voittajan on kolmen vuorokauden kuluessa hyväksymisestä maksettava 2-4% huutohinnasta käsirahana Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV:n asiakasvaratilille. Tilinumero ilmoitetaan voittajalle. Kauppa tehdään maaliskuun 2021 aikana ja loppu kauppahinnan osuus maksetaan kaupanteossa. Omistus- ja hallintaoikeus siirtyy kaupanteossa. Ostaja maksaa maaliskuun vastikkeet ja käyttökorvaukset taloyhtiölle.

Mikäli korkeimman huudon tehnyt taho vetäytyy tarjouksestaan on tämän korvattava vakiokorvauksena 4% huutohinnasta. Tarjouksen tekijällä tulee olla rahoitus valmiina.

Tiedostot

Ilmoittaja: Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV (SKVL jäsen)

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 4.3.2021 klo 17.38

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 150 000 €

Ostaja ottaa vastatakseen huoneiston velkaosuuden

Huutokauppa päättyy to 4.3.2021 klo 19.38, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2515610

Katsottu 8 621 kertaa

Kohteen sijainti

Pohjolankatu 28 D 63, 33500 Tampere

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

21.2.2021 kello 13:00 - 14:00, edellyttää ilmoittautumista. -- 1.3.2021 15:00 - 16:30, edellyttää ilmoittautumista. -- 4.3.2021 16:00 - 17:00, edellyttää ilmoittautumista. TAI tilauskäynti 1.3. - 4.3. välisellä ajalla. Julkiset esittelyajat jaetaan 10 minuutin jaksoihin ilmoittautuneille. Esittelyissä käytetään maskeja.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

2.3.2021 klo 7.52

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä