Huutokaupat.com

Metsähallitus JHT myy

Hirsirakennus poispurettavaksi, Äkäslompolo, Kolari

Katsottu 48 874 kertaa

1 / 38

Myydään

Metsähallituksen luontopalvelut myy purettavaksi ja poiskuljetettavaksi Kolarin Äkäslompolon kylän läheisyydessä sijaitsevan, vuonna 1955 rakennetun Kesänkijärven vuokratuvan. Pyöröhirsistä valmistetun rakennuksen pinta-ala on noin 30 m². Rakennus jakautuu kolmeen osastoon; saunaan, eteiseen ja tupaa. Rakennukseen tehty pintaremontti 1997-1998.


Tiedot (mittoja ei tarkistettu)


Ulkomitat noin 7,2 m x 5,5 m, harjakorkeus n. 4,4 m. ja räystäskorkeus n. 3 m. Huonekorkeus saunassa ja eteisessä noin 2 m ja tuvassa noin 2,3 m. Pyöröhirsien läpimitta 120-250 mm. Salvokset veistetty. Rakennus on kivien päällä. Alimmat hirret vastanneet maahan, erityisesti tuvan takapuolella, jonka vuoksi hirsissä ja alapohjarakenteissa voi olla lahovaurioita.


Katon lappeen mitta 8,6 x 4,7 m. Kattoniskat 50 x 125 mm lankkua, 80 cm jako. Katon kunto huono, ruoteet osittain lahoja. Koska tuvan katto ollut jo pidemmän aikaa huonossa kunnossa, on yläpohjan villaa ja sahajauhoa olevien eristeiden sekä hirsien kosteusvauriot mahdollisia. Sadevesien ohjaus katolta puuttuu. Välikaton alapinta 70-90 mm. riukua, välikaton alapinnat mustuneet.


Eteisen ja tuvan välistä seinää on purettu ja kulkuaukkoa isonnettu, tästä johtuen kantava hirsirakenne on hieman antanut periksi aukon kohdalla. Lattia 65 mm. lautaa, lakkapinnat kuluneet.Eteisen kamiina Upo, tuvassa JØtul F3. Kamiinat huonokuntoiset, tulilevyjä puuttuu. Saunan kiuas Kota luosto, kunto huono. Punatiilestä muurattu piippu 1060 x 385 mm. Tuvassa ei ole kalusteita.


Kaupan ehtoja 


Ostajan tulee purkaa ostamansa rakennus kokonaisuudessaan, perustuksineen. Lisäksi kauppaan sisältyy ehto tuvan vieressä sijaitsevan noin 18 m² olevan lautarakenteisen varasto- ja käymälärakennuksen purkamisesta. Purkutöiden kustannuksista, purkupaikan siivouksen kustannuksista, materiaali- ja jätteen kuljetusten kustannuksista sekä jätemaksuista vastaa ostaja. Ostaja vastaa purkutyön työturvallisuuteen liittyvistä järjestelyistä sekä siitä, että purkutyö ja materiaalien kuljetus ei aiheuta vaaraa kansallispuiston kävijöille. Ostaja on velvollinen siivoamaan purkupaikan sekä toimittamaan purkujätteen jäteasemalle, jätelainsäädännön mukaisesti. 


Kohde sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Purkutyön aikana kulku myytävälle kohteelle tapahtuu noin 2 metriä leveän Kesänkijärven talvipolun tai Kesänkijärven kautta. Kohteelle ei voi viedä raskaita työkoneita. Metsähallitus myöntää ostajalle maastoliikenneluvan purkutyön ajaksi. Purkutyön, materiaalien ja purkujätteen kuljetus tulee olla tehtynä 15.4.2021 mennessä. Purkupaikka tulee olla siivottuna 15.6.2021 mennessä.


Tarjouksen tekijän tulee tehdä itsenäinen arvio kohteen arvosta ennen huutokauppaan osallistumista tutustumalla rakennusten kuntoon, käyttökelpoisuuteen sekä rakennusten purku- ja muihin siitä aiheutuviin kustannuksiin. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.Ostaja sitoutuu allekirjoittamaan kaupan kahden viikon kuluessa tarjouksen hyväksymisestä. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa  erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille kaupan allekirjoittamisen yhteydessä.


Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.



Havaitut viat

Tiedossa olevat viat on esitetty ilmoitustekstissä.

Ostajan edellytetään perehtyvän kohteen kuntoon paikan päällä ennen ostotarjouksen tekemistä. 

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tämän kohteen myyjä on Metsähallitus JHT.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Käyttäjien Välisten Kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • tutustu kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista
  • kohde myydään sellaisena kuin se on -ehdoin ja Metsähallitus JHT vastaa siitä, että ilmoituksessa annetut tiedot ovat oikein
  • kohde on maksettava kahden (2) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä
  • Huutokaupat.com ei ole tämän kaupan osapuoli tai vastuussa tästä kaupasta – puutumme kuitenkin havaitsemiimme epäkohtiin, joista voit ilmoittaa täällä

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun joka päivä 24/7. Mikäli huomaat, että ilmoituksessa on esitetty virheellistä tietoa kaupan kohteesta, olethan yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun.

Ilmoittaja: Metsähallitus JHT

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 2.2.2021 klo 16.02

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 0 €

Huutokauppa päättyy ti 2.2.2021 klo 18.02, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2447809

Katsottu 48 874 kertaa

Kohteen sijainti

Äkäslompolo, Kesänkijärvi, 95970 Kolari

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Lisätiedot ja tutustuminen kohteeseen: Suunnittelija Jari Ylläsjärvi 0206397041

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

20.1.2021 klo 12.04

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä