Huutokaupat.com

Heinolan kaupunki myy

Omarantainen omakotitalotontti Heinolassa. Kallioranta 15, Heinola

Katsottu 10 484 kertaa

1 / 8Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Lähellä luontoa, rantaa ja keskustaa sijaitsevat tontit Heinolan Sinitaipaleella ovat nyt myynnissä. Heinolan kaupunki myy omarantaisen omakotitontin Sinitaipaleen kaava-alueella, osoitteessa Kallioranta 15 (Kortteli 75, tontti 1). Tontin pinta-ala on 1415 m². Tontille voi rakentaa enintään 260 k-m² kokoisen, yksikerroksisen omakoti- tai paritalon ja enintään 20 k-m² saunan.

 

Tontin pohjahinta on 150.000 €. Tontin kauppahinta ei sisällä vesihuollon eikä sähköliittymän hintaa.

 

Tontille pääsee rakentamaan viimeistään 1.6.2021.

 

Tontin myyntipäätöksen tekee maankäyttöinsinööri kahden viikon sisällä huutokaupan päättymisestä.

Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään 31.3.2021.

 

Sinilähde on hyvien kulkuyhteyksien päässä E75-moottoritien Heinolan eteläisen liittymän tuntumassa. Sinitaipaleelta on matkaa Heinolan keskustaan vajaat viisi kilometriä ja kaupan palveluihin reilut kaksi kilometriä. Lahteen Heinolasta ajaa 20 minuutissa ja pääkaupunkiseudulle pääsee omalla autolla reilussa tunnissa ja junalla Lahdesta kolmessa vartissa.

Sinitaipaleen välittömään läheisyyteen Sinilähteelle on joulukuun alussa 2020 valmistunut uusi Sinilähde-talo, johon sijoittuu 120 oppilaan koulu ja päiväkoti perheen pienimmille ja esikoululaisille. Siellä on myös monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä mahdollisuus järjestää tapahtumia ja kokouksia.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Heinolan kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. TARKENNUS 13.1.2021: Korkeimman tarjouksen tehneen tarjoajan vetäytyessä kaupasta, tältä veloitetaan Maakaaren 8§ mukainen korvaus vetäytymisestä. Vetäytymistilanteessa mahdollisuus kauppaan tarjotaan aina seuraavaksi korkeimman hyväksytyn tarjouksen tehneelle. Vetäytymiskorvaus veloitetaan vain korkeimmasta tarjouksesta vetäytymisestä.

 

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

 

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Huutokauppaan osallistuvan on itse huolellisesti tutustuttava myynti-ilmoitukseen ja sen liitteisiin sekä kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

 

Rakentamisvelvoite

Ostaja sitoutuu rakentamaan vähintään puolet rakennusoikeudesta kahden vuoden kuluessa kaupantekopäivästä. Tontin luovuttaminen eteenpäin ennen kuin tontti on rakennettu, on kielletty ilman kaupungin suostumusta. Rakentamisvelvoitteen täyttämättä jättämisestä kaupunki perii ostajalta sopimussakkoa tontin myyntihinnan suuruisen summan.

 

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen, kun kaupungin myyntipäätös on lainvoimainen. Lopullinen kauppakirja tulee allekirjoittaa viimeistään 31.3.2021.

 

Kauppahinnasta lähetetään lasku ja se pitää olla maksettuna allekirjoitustilaisuuteen mennessä.

Ostaja saa kohteen omistus- ja hallintaoikeuden, kun kauppahinta on kokonaan maksettu ja kauppakirja allekirjoitettu.

 

Muut kustannukset

Ostaja maksaa kaupanvahvistajan maksun, kauppasummasta 4 % varainsiirtoveroa, lohkomismaksun (laskutetaan samassa laskussa kuin kauppasumma) ja vastaa kustannuksellaan lainhuudon hakemisesta.

 

Ostaja vastaa kiinteistöstä suoritettavista veroista ja maksuista omistusoikeuden siirtymisen jälkeen sekä rakennushankkeeseen liittyvistä lupamaksuista.

 

Ostaja tekee sähkö- ja vesihuoltosopimukset sekä muut tarvittavat liittymäsopimukset ja vastaa niiden liittymis- ja käyttömaksuista. Hinnat on varmistettava kyseiseltä toimijoilta. 

Tiedostot

  • tontti751.pdf
  • Asemakaavakartta ja maaraykset.pdf
  • asemakaavaselostus.pdf
  • Rakennettavuusselvitys.pdf
  • rakennattavuusselvitys751.pdf
  • rakentamistapaohjeet.pdf
  • kiinteistorekisteriote111-21-75-1.pdf

Ilmoittaja: Heinolan kaupunki

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 17.1.2021 klo 17.32

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 150 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 17.1.2021 klo 17.32, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2378450

Katsottu 10 484 kertaa

Kohteen sijainti

Kallioranta 15, 18100 Heinola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoiminen tutustuminen

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

13.1.2021 klo 15.12

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä