Huutokaupat.com

Aleksin Kiinteistönvälitys Oy (SKVL jäsen) myy

Rantatontti 7100 m2, Pälkäne, Uurajärvi, Pälkäne

Katsottu 6 495 kertaa

1 / 10

Myydään

Puhtaan Uurajärven rannalla sijaitseva hieno iso rakentamaton etelärantainen rantatontti. Kovapohjainen hyvä ranta. Omaa rantaviivaa n. 60 metriä. Myyntihintaan sisältyy sähköliittymä. Tasainen maasto. Rannassa kaunis luonnon muovaama rantatörmä, jossa luonnontilainen puusto. Tontin muu puusto harvennettu n. 10 v. sitten. Kannot sammaloituneet. Tiuha 5 metrinen nuori lehtipuutaimikko noussut tontille. Rannan puolella jonkin verran isoja koivuja ja rantaviivalla mäntyjä. Tontin takaosa taajaa kuusikkoa.  Hyvä tie perille tontin taakse. Lehtiniementie on hoidettu ja myös talvikunnossapidetty! Ranta-asemakaava, rakennusoikeus 100 m2 loma-asunto + 20 m2 rantasauna. Uurajärvi on n. 3,5 km pitkä, kirkas ja puhdasvetinen erämaajärvi. Järvellä on vapaa-ajanasuntoja. Moottoriveneillä ajo on kielletty.

Pälkäne-Luopioinen-Kyynärö, Ämmätsäntietä n. 7,5 km, tienro 3202, kunnes Lehtiniementie kääntyy oikealle, sitä n. 1,8 km tien loppuun asti. Tie päättyy rakennetun naapurikiinteistön kohdalle. Tontin takana kääntöpaikka. Lisätiedot Markus Huttunen 0400 404425

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Aleksin Kiinteistönvälitys Oy (SKVL jäsen) ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Aleksin Kiinteistönvälitys Oy (SKVL jäsen) vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 4 % velattomasta kauppahinnasta (ellei täytä vakituisen ensiasunnon ostajan edellytyksiä).

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Uuranpaavokarttaote.pdf
  • Uuranpaavokiinteistorekisteriote.pdf

Ilmoittaja: Aleksin Kiinteistönvälitys Oy (SKVL jäsen)

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 18.12.2020 klo 19.15

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 29 100 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy pe 18.12.2020 klo 19.15, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2361442

Katsottu 6 495 kertaa

Kohteen sijainti

Lehtiniementie 182, 17740 Pälkäne

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

18.12.2020 klo 14.44

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä