Huutokaupat.com

Kaakon Rantavaruste Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

MT-LB Miehistönkuljetusvaunu, Kouvola

Katsottu 62 183 kertaa

1 / 15

Myydään

Rekisterissä
Ei, Panssarivaunu
Valmistenumero
xxx
Liikennevakuutus voimassa
Ei
Katsastettu
Ei vaadi katsastusta

MT-LB (ven. Многоцелевой Тягач – Лёгкий Бронированный, mnogotselevoi tjagatš – legko bronirovannyi, "monikäyttöinen vetäjä, kevyesti panssaroitu") on neuvostovalmisteinen kuljetuspanssarivaunu. Se perustuu PT-76-vaunuun. Samaa alustaa on käytetty miehistönkuljetusvaunun lisäksi panssarihaupitsissa 2 S1 122 mm (suomalainen tunnus 122 PsH 74), BTR-50-vaunussa ja komentopaikkavaunu MT-LB/U:ssa. MT-LB tuli käyttöön Neuvostoliitossa 1970-luvulla. Uudistettu MT-LBM-versio esiteltiin 1995. Arktisilla alueilla käytetään leveämpitelaista MT-LBV-mallia (vezdehodnyi – kaikkikulkuinen). 40 cm pitempi, seitsemällä alatelapyörällä ja tehokkaammalla moottorilla varustettu malli on MT-LBu (universalnyi).


MT-LB:tä on käytetty vuodesta 1984 myös Suomen puolustusvoimissa, jossa sitä kutsutaan lempinimillä "Ällitälli" tai "Taistelusammakko". Maaliskuussa 2011 Suomi osti 2,7 miljoonalla eurolla Ruotsista varaosineen 147 käytettyä vaunua lisää. Toimitus tapahtuu vuoden loppuun mennessä.


Vaunu siirretty ajamalla nykyiseen sijaintiinsa. Suosittelemme tutustumaan tuotteeseen paikanpäällä.



Havaitut viat

Akut entiset. 

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Kaakon Rantavaruste Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • tutustu kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista
  • tarjoukset ovat sitovia
  • kohteeseen ei liity vaihto- tai palautusoikeutta
  • kohde myydään sellaisena kuin se on -ehdoin, mutta Huutokaupat.com vastaa siitä, että ilmoituksessa annetut tiedot ovat oikein
  • mikäli haluat osallistua huutokauppatilaisuuteen henkilökohtaisesti paikan päällä, sinun tulee ilmoittautua etukäteen, tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta löydät täältä
  • mikäli Huutokaupat.com ei ilmoita korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä kahden (2) arkipäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä, ei tarjous enää sido ostajaa
  • kohde on maksettava kahden (2) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun joka päivä 24/7.

Ilmoittaja: Kaakon Rantavaruste Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 28.1.2020 klo 19.00

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 9 920 €

Sisältää arvonlisäveron (24 %)

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 100 €

Huutokauppa päättyy ti 28.1.2020 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 1694104

Katsottu 62 183 kertaa

Kohteen sijainti

46800 Kouvola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Janne Laaksonen 0400954356

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

21.1.2020 klo 9.30

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä