Huutokaupat.com

Ingenjörsbyrå Häggman myy

5 ha metsäpalsta ja rantatontti Kuusamossa Rukan ja Oulangan kansallispuiston lähellä. Metsäsijoittajat - Metsästäjät - Rakentajat yms., Kuusamo

Katsottu 2 425 kertaa

1 / 21

Myydään

Myydään metsää ja loma-asunto tontti Rukan ja Oulangan kansallispuiston lähellä, yhteensä 5 ha määräala metsätilasta Siltalahti Rno 25:7 (305-423-25-7) Kuusamossa Vuotungin kylässä. Metsäpalsta hyvältä ja halutulta sijainnilta, joka soveltuu hyvin metsään sijoittavalle, metsästäjälle, rakentajalle tai muuhunkin käyttöön. Palstan reuna kulkee Jelestimänjärventie, joten saavutettavuus hyvä. Rantatontti rajoittuu 75 metrin matkalta Kuusijärveen ja ranta avautuu länteen, joten päivä- ja ilta-aurinko paistaa mukavasti tontille.


Alue on luonnonkaunis ja erähenkisille ihmisille se on unelmapaikka, jossa on erinomaisia metsästys-, kalastus- ja vaellusmahdollisuuksia. Tontti on puustoinen ja sijaitsee rauhallisella, luonnon keskellä, Oulangan kansallispuiston läheisyydessä sijaitsevalla luonnonkauniilla alueella. Kuusijärvi on kirkasvetinen, puhdas ja kalaisa järvi, ja sen pinta-ala on n. 60 ha ja syvin paikka on 15 metriä.


Kaavoitukseen liittyvät tiedot

Kaupan kohteella on voimassa Kuusijärven – Jelestimänjärven rantakaava ja Kuusijärven rannalla on kaavoitettu loma-asuntojen korttelialueella vapaa-ajantontti, korttelin numero 8 ja rakennuspaikan numero 1. Loma-asuntojen korttelialueella rakennuspaikka, jossa on rakennusoikeutta rantatontilla 100 k- m2. Tontin ympärillä on retkeily- ja ulkoilualue, ja loput maa- ja metsätalousalue.


Arviointiin liittyvät tiedot

Metsäpalstan pinta-ala on 5 ha. Suurin osa on kangasmetsää ja pääpuulajina on mänty. Puusto on pääasiassa varttunuita harvennushakkuumetsiä ja päätehakkuumetsiä. Myyntikohteen kokonaispuusto arvion mukaan on 488 m3, josta tukkia 138 m3 ja kuitua 349 m3.

Viimeisen kahden vuoden aikana Kuusamossa on tehty 59 kpl rantaan rajoittuvat rakentamattomia lomakiinteistö kauppoja, ja niiden kauppahinnan keskiarvo on ollut 42 600 euroa ja keskipinta-ala 5 200 m2. (Rantaan rajoittuvat lomakiinteistöt yleis- ja ranta-asemakaava alueella, alle 2 hehtaarin rakentamattomat kohteet). Julkaisu: Maanmittauslaitoksen kauppahintatilastot.


Yhteiseen alueeseen liittyvät tiedot

Jos metsästys ja kalastus on lähellä sydäntä, niin alueeseen kuuluvat todella laajat yhteiset etuudet. Myyntikohteelle tulee pinta-alan mukaisen osuuksia seuraavista yhteisistä maa- ja vesialueista ja erityistä etuuksista:

   1)  Yhteinen vesi-alue 305-876-1-0 Kuusamon kunnan kaikkien kylien yhteiset vesialueet (245 erillistä palstaa)

   2)  Yhteinen maa-alue 305-423-878-1 Vuotungin jakokunta (22 erillistä palstaa)

   3)  Yhteinen vesialue 305-423-876-4 Vuotungin kylän yht. vesialue (17 erillistä palstaa)

   4)  Yhteinen maa-alue 305-423-878-10 Yhteinen maa-alue

   5)  Yhteinen maa-alue 305-423-878-7 Yhteinen venevalkama (7 erillistä palstaa)

   6)  Yhteinen vesi-alue 305-876-1-1 Kitkajoen yhteinen vesialue

Katso edellä mainitusta liitteinä olevista Siltalan kiinteistörekisteriotteesta sekä osa yhteisen maa- ja vesialueiden karttaotteista.


Metsästykseen liittyviä tiedot

Myyntikohteen alueella on hyvät metsästysmahdollisuudet ja myyntikohteen maat ovat olleet vuokrattuna paikalliselle Kuusamon vanhimmalle ja suurimmalle metsästysseuralle Vuotungin metsästysseura ry:lle, jolla on vuokralla olevia metsästysmaita noin 17 000 ha. Vuotungin suunta on suosittua hirven- ja karhunmetsästysseutua. Uudella omistajalla on mahdollisuus hakea maiden vuokraamisesta edelleen Vuotungin metsästysseura ry:lle ja tiedustella myös mahdollisuutta päästä seuran jäseneksi. Lisätiedot: www.vuotunginmetsastysseura.fi


Etäisyyksiä myyntikohteelta:

- Oulangan Kansallispuisto n. 3 km. Oulangan kansallispuistosta löytyy mm Pienen Karhunkierroksen, Ison Karhunkierroksen ja Kiutakönkään vaellusreitit sekä Oulangan luontokeskus ym.

- Rukalle pääsee puolessa tunnissa ja lentokenttä on 45 min ajomatkan päässä.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Katso tarkemmat myyntiehdot liitetiedostosta.

Tiedostot

Ilmoittaja: Ingenjörsbyrå Häggman

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 26.5.2024 klo 17.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4779903

Katsottu 2 425 kertaa

Kohteen sijainti

Jelestimänjärventie 7, 93850 Kuusamo

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan tai kohteeseen voi käydä tutustumassa omatoimisesti.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

18.5.2024 klo 10.44

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä