Huutokaupat.com

Kuolinpesä myy

Iso rivitaloasunto Someron keskustassa joen rannalla, 5-6h 143 m², 1974, Somero

Katsottu 2 482 kertaa

1 / 25

Myydään

Talotyyppi
Rivitalo
Huoneita
5h+
Asuinpinta-ala
143 m²
Rakennusvuosi
1974
Hoitovastike
433 €
Yhtiövastike yhteensä
433 €
Kaupat viimeistään
30.6.2024
Käsiraha
10 000 €

Etsitkö tilavaa ja valoisaa perheasuntoa rauhallisella sijainnilla? Tämä upea rivitaloasunto joen rannalla Someron keskustassa tarjoaa kaiken, mitä tarvitset! Asunto on heti vapaa.


Avarat tilat

Asunnossa (Asunto-osakeyhtiö Somerranta) on 143 neliötä ja se sopii erinomaisesti perheellisille. Olohuone on tilava ja valoisa, ja siinä on suuret ikkunat, jotka tarjoavat näkymät Jaatilanjoelle. Keittiö on moderni ja varustettu kaikilla tarvittavilla laitteilla. Makuuhuoneissa on rauhoittava tunnelma ja asunnossa on runsaasti säilytystilaa (vaatehuone, kotikylmiö keittiössä, kaksi varastoa ja autokatos shähköpistokkeella). Saunan vierestä pääsy suoraan takapihalle vilvoittelemaan. Lattioissa klinkkeriä lämmityksellä, makuuhuoneissa sauvaparkettia ja olohuoneessa saimaparkettia. Kolme kattoikkunaa tuo valoa keittiöön, saunatupaan ja pesuhuoneeseen.


Kauniit piha-alueet

Asunnolla on oma aurinkoinen takapiha, jossa on nurmikkoa, kaksi omenapuuta ja muutama marjapensas. Etupihalla on iso vanha koristeomenapuu, joka kattaa sisääntulon, istutuksia sekä komea alppiruusu. Takapihalta on vapaa näkymä itään Jaatilanjoelle. Pihalla on myös katettu terassi, joka sopii täydellisesti ulkona oleskeluun.


Lähellä kaikkea

Tämä asunto sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä kaikkea, mitä tarvitset:

  • Yläaste 300m ja ala-aste: 1300m

  • Uimahalli, kirjasto, urheiluhalli, keilahalli: kaikki 500m tai alle

  • K-market, S-market ja Lidl: 800m – 1000m

  • Pappilan uimaranta: 550m

  • Jäähalli: 1400m

  • Linja-autot Saloon, Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin: 650m

  • Kehä I: 96km


Kunto

Asunto on muuten hyvässä kunnossa, mutta wc-tilat ja mahdollisesti myös kylpyhuone kaipaavat remonttia. Rivitalon pääty uusitaan seuraavassa remontissa. Putkiremontille tarvetta, mutta ajankohtaa ja kustannusta ei vielä tiedossa.


Kustannukset

Taloyhtiö on velaton ja sillä on oma tontti. Vastike (433€/kk + vesimaksu 20€/hlö/kk). Asunnossa on huippuimuri sekä ilmalämpöpumppu, jonka ansiosta voit nauttia miellyttävästä sisälämpötilasta edullisesti. Sähkölämmitys patterein ja lattiassa (klinkkerilattiat ja pesuhuone). Sähkön vuosikulutus on ollut suhteellisen matala, välillä 12 – 15 MWh/vuosi (yksi asukas, 21 astetta sisälämpötila). Lämmitystä voi ohjata kellokytkimellä yöajan halpaan pörssisähköön, ja ohituskytkimellä laittaa lämmityksen päälle kun haluaa.


Muuta

  • Kunnan vesijohto

  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, ulkoverhous keltaista tiiltä. Kattomateriaalit vinyyliä tai vastaavaa

  • Kuvissa näkyvät huonekalut eivät enää ole asunnossa

  • Katso alle linkitetty videoesittely!


Ota yhteyttä

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja tilavaan perheasuntoon! Esitä kysymyksesi ja ennakkolmoittaudu esittelyyn 2.5. klo 15: oskari.vinko(at)gmail(piste)com

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään myyntihinnasta ylöspäin.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava käsiraha 10 000 € kahden (2) vuorokauden sisällä.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt.  Kuolinpesä ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen
Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot
Kuolinpesä vastaa kohteeseen liittyvien asiakirjojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Kuolinpesä vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen
Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen ja osakesiirto tapahtuvat kaupantekotilaisuudessa.

Muut kustannukset
Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 2 % velattomasta kauppahinnasta (ellei täytä vakituisen ensiasunnon ostajan edellytyksiä).

Mikäli päätöstä korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä ei voida tehdä kohteen päättymistä seuraavan kahden täyden arkipäivän aikana, niin ilmoituksessa pitää kertoa, minkä ajan sisällä päätös tullaan tekemään.

Tiedostot

  • Pohjapiirros.pdf
  • Yhtiökokouskutsu.pdf
  • Asunto_Osakeyhtiö_Somerranta_Isännöitsijäntodistus.pdf (vaatii sisäänkirjautumisen)

Ilmoittaja: Kuolinpesä

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 10 000 €

Huutokauppa päättyy to 23.5.2024 klo 16.45, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4757496

Katsottu 2 482 kertaa

Kohteen sijainti

Okkerintie 2, 31400 Somero

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Näyttö 2.5. klo 15 ennakkoilmoittautumisella: oskari.vinko(at)gmail.com

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

28.4.2024 klo 20.57

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä